вторник, 18 юни 2013 г.

Игри от кашон

ИГРИ от КАШОН Десет чифта чорапи и гащи, десет чифта панталонки, пет блузки, жилетка, дъждобран, слънцезащитен крем, лекарства, джапанки… нищо чудно, че рядко остава място за повече от една-две играчки. Какво остава да помъкнете къща, куклен театър, замък или детска кухня! А защо не? Новата серия стикери от БуБуБ и Точица ще преобрази всеки кашон в бабината къща в първокачествена играчка, която може да занимава детето с часове. Сложете котлони, фурна и копчета – и детето ще Ви приготви разкошна невидима торта. Покривче и прозорци – и ще трябва да почукате, преди да го викнете за вечеря. Кули и подвижен мост… вече разбирате идеята. Не е нужно да можете да рисувате – просто залепете картинките или дайте на децата да опитат сами да създадат играчките си. А най-сладкото е, че целият комплект стикери заема едва милиметри на дъното на куфара. "Игри от кашон" е обща идея на "Точица" и БуБуБ. Комплектите могат да бъдат поръчани още сега в онлайн магазина на "БуБуБ".

4 коментара:

 1. Страхотна идея! А само лепенките ли се предлагат или и кашон към тях?

  ОтговорИзтриване
 2. Само стикерите, идеята е да не мъкнете излишен багаж, а да използвате произволен кашон в бабината къща... например :)
  Затова има по три размера, така че да стават на различни кашони.

  ОтговорИзтриване
 3. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 4. Ето и един кашонен автобус: https://plus.google.com/photos/113470376419153811175/albums/5891880193371459153?banner=pwa

  ОтговорИзтриване