понеделник, 9 август 2010 г.

Форум "Родителство"

На 25-и септември в "Модерен театър" от 9:30 до 17 часа ще се състои форум "Родителство". Организаторите от "Горичка" обясняват идеята му така:

“... начинът, по който отглеждаме децата си, е пряко свързан с бъдещето на обществото, в което живеем. В този смисъл, има доста неща, които бихме искали да се случват различно и в България. Затова решихме да поканим най-различни хора, които работят, играят, мислят и учат за отношенията между възрастните и децата и говорят за това със собствен глас, който звучи вдъхновяващо.”

Водещи ще са Магдалена Малеева, чиято дейност в "Горичка" ценя изключително високо, и Василена Доткова, чиято готовност да подбира каузите си и да ги защищава умно, премерено и неотклонно буди у мен искрена възхита.

Сред лекторите са моята приятелка Таня Русева-Бу, авторката на "Племето на майките" Ирина Каракехайова, с която ще ми е много интересно да се запозная, психологът Орлин Тодоров от Нов български университет, Жюстин Томс, Милена Ленева и Марин Бодаков, който освен другите си занимания е баща на Ането и мой съпруг :)

Повече информация за форума можете да намерите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар