вторник, 18 май 2010 г.

Preview

Благодаря на всички, които ми помогнаха с мнения тук и във фейсбук. Свалям картинката за дообработка, скоро се надявам да завършим проекта.

6 коментара:

 1. Много любопитно изглежда! Веднага би ми привлякла вниманието. (Синът ми е почти на 3).

  ОтговорИзтриване
 2. Ще кажем, че искаме да ни донесеш една кутийка (ако имаш мостра при теб), за да ти покажем идеи...:)

  ОтговорИзтриване
 3. Да, мисля, че и аз бих се заинтригувала от такава кутия в книжарницата. Особено ми харесва блажено сънуващият розов змей :)) Само слонът ми стои малко изолиран някак си, без контекст, или по-точно без сюжет, в който да е вплетен.
  А също така особено ми харесва идеята две отделни картинки (в случая горните две - със змея и кораба, а май и долните две)да бъдат свързани с някакъв общ елемент (в случая облака и морето), въпреки че всяка си има собствен смисъл. Изглежда хем приказно, хем мъдро и човешко :))

  ОтговорИзтриване
 4. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 5. На мен ми харесва. Всяка кутийка предполагам е отделна приказка така, че слона не ми стои изолиран. Бих я забелязала в книжарницата.

  ОтговорИзтриване
 6. Започвам със забележките - споделям мнението на Евгения - харесва ми, че някои от картинките са свързани, но все пак остават отделни. Не знам дали има нужда всички пък да са част от една приказка, не знам точно каква е идеята, но слонът определено и на мен ми е самотен и изолиран. Може би ако му сложиш някоя мишчица за приятел? :-) Целият текст бих преместила малко наляво - за да спази перспективата на изображението.
  Но нека кажа по-важното - много ми харесва капакът, със сигурност би ми привлякъл вниманието и даже признавам, че ПОЧТИ със сигурност бих си взела играта (не, нямам деца :-)).
  И още - от известно време чета блога ти, намирам го за много интересен, полезен и вдъхновяващ, благодаря ти за него и с огромно нетърпение чакам да споделиш повече информация за горната игра, както и за проекта, който се похвали, че сте спечелили :-)

  ОтговорИзтриване