вторник, 6 април 2010 г.

Адора Свитак

"За да постигнеш нещо в действителност, трябва първо да помечтаеш за него".
Макар американският стил на публично говорене още да ми е непривичен, не мога да отрека, че момичето наистина казва интересни неща.

4 коментара:

 1. Горкото дете, изгледах 2/3 от видеото, нямам сили за повече ... Жалко, че не мога да рисувам, става прекрасна карикатура от всичко това - арогантна форма на възрастност, продаваща с рекламен патетизъм идеите за детство.

  ОтговорИзтриване
 2. всъщност да... но мислех, че повредата е в моя телевизор, че така се дразня от стила. За предишни клипове ми казаха, че такъв бил форматът на телевизията.

  ОтговорИзтриване
 3. Когато нещо ме издразни, вече съм убедена, че има достатъчно много американци, които също са се издразнили:) За човечеството да не говорим. На мене този стил, и глас, и изказ, например много повече ми допадат. И редакторите от националното радио явно имат подобен вкус.
  http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=5552257
  Изказаната идеология не коментирам, тя е лично право.

  ОтговорИзтриване
 4. На мен обаче този стил ми харесва още по-малко обаче. Впрочем не смятам, че идеологията в случая е лично право, по-скоро е наложена.
  Със сигурност между напористото държане и "аз съм добро дете, послушно" има и друго, но може би не обича да го дават по телевизия.

  ОтговорИзтриване